Faça sua pesquisa AQUI!

Carregando...

terça-feira, 13 de setembro de 2011

Exercício Turma 801

LEMBRETE: Para responder o exercício abaixo, clique em comentário e digite suas respostas. Não se esqueça de colocar nome e número. Para enviar, clique primeiro em anônimo.
Todos os alunos devem responder esse exercício ATÉ 19/9/11, pois vale ponto.

Boa Sorte!!

Escolha a opção que completa corretamente as frases.

1. She is my teacher. _____________ name is Maria.
a. his
b. her
c. its

2. They are a big family, but _______________ house is small.
a. my
b. our
c. their

3. We live in Rio, but ________________ father lives in São Paulo.
a. my
b. our
c. you

4. He is David Beckham. ________________ wife is Victoria.
a. his
b. her
c. their

5. You are tall, but ____________ sister is short.
a. her
b. your
c. you

6. I like soccer and ____________ friends, too.
a. me
b. your
c. my

7. We study English, but __________ brother studies French.
a. our
b. we
c. their

8. Melissa is with ____________ friend now.
a. she
b. her
c. its

9. Bob and Michael are brothers. They are talking to ___________ mother now.
a. me
b. she
c. their

10. He likes to drives. __________ car is a Ferrari.
a. her
b. his
c. their

9 comentários:

  1. 1-b, 2-c, 3-b, 4-a, 5-b, 6-c, 7-a, 8-c, 9-c, 10-b

    Nome:Sérgio Filho de Paula Fidelis
    Numero:40
    Turma:801

    ResponderExcluir
  2. Juliana Perez
    número chamada: 19
    Respostas
    número 1 : his
    número 2 : our
    número 3 :you
    número 4: their
    número 5 :her
    número 6 :my
    número 7 :we
    número 8 :its
    número 9 :she
    número 10 :their

    ResponderExcluir
  3. Escolha a opção que completa corretamente as frases.

    1. She is my teacher. Her name is Maria.
    a. his
    b. her X
    c. its

    2. They are a big family, but their house is small.
    a. my
    b. our
    c. their X

    3. We live in Rio, but our father lives in São Paulo.
    a. my
    b. our X
    c. you

    4. He is David Beckham. His wife is Victoria.
    a. his X
    b. her
    c. their

    5. You are tall, but your sister is short.
    a. her
    b. your X
    c. you

    6. I like soccer and my friends, too.
    a. me
    b. your
    c. my X

    7. We study English, but our brother studies French.
    a. our X
    b. we
    c. their

    8. Melissa is with her friend now.
    a. she
    b. her X
    c. its

    9. Bob and Michael are brothers. They are talking to their mother now.
    a. me
    b. she
    c. their X

    10. He likes to drive. His car is a Ferrari.
    a. her
    b. his X
    c. their

    Aluno: Leonardo T. S. de Souza Nº 22
    Turma: 801

    ResponderExcluir
  4. Lucas Vicente Da Rocha Gaião. Nº25 Turma : 801

    1)R: Her
    2)R: their
    3)R: our
    4)R: his
    5)R: your
    6)R: my
    7)R: our
    8)R: her
    9)R: their
    10)R: his


    Lucas Rocha.

    ResponderExcluir
  5. 1 her
    2 our
    3 my
    4 his
    5 your
    6 my
    7 our
    8 her
    9 their
    10 his

    ResponderExcluir
  6. 1b.her,2c.their,3b.our,4a.his,5b.your,6c.my,7a.our,8b.her,9c.their,10b.his (6c.my(what?The possessive pronouns is MINE)
    NOME;Rebeca Honorio Turma:801 Nº33

    ResponderExcluir
  7. 1= B
    2= c
    3= b
    4= a
    5= b
    6= c
    7= a
    8= b
    9= c
    10= a

    Mayara E. D. Vieira II Nº31 II Turma:801

    ResponderExcluir
  8. Este comentário foi removido pelo autor.

    ResponderExcluir
  9. Kézia Ramos N: 20

    1- B- Her
    2-c-their
    3-b- our
    4-a-his
    5-b-your
    6-c-my
    7-a-our
    8-b-her
    9-c- their
    10-b-his

    ResponderExcluir

comments